Forma i typ
Artykuły
(9)
Autor
P.J
(3)
(tw)
(2)
Surowaniec, Zdzisław
(2)
(sin)
(1)
Capiga, Andrzej
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(9)
Okres powstania dzieła
2001-
(9)
Kraj wydania
Polska
(9)
Język
polski
(9)
Temat
Kuchnia regionalna
(7)
Wielkanoc
(7)
Potrawy wielkanocne
(3)
Stowarzyszenie Kobiet Słomianej
(3)
Boże Narodzenie
(1)
Produkt regionalny
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Słomiana (woj. podkarpackie ; pow. Stalowa Wola)
(9)
Gatunek
Artykuł z czasopisma regionalnego i lokalnego
(8)
Artykuł z czasopisma katolickiego
(1)
9 wyników Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Świąteczne frykasy / Tomasz Lis, Andrzej Capiga // Gość Niedzielny. - 2010, nr 51-52, dod. Gość Sandomierski, s. IV-V.
Tradycyjne potrawy wigilijne w Słomianej, pow. Stalowa Wola.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Zarejestrowali przysmaki ze Słomianej / (tw) // Sztafeta. - 2010, nr 13, s. 10.
Produkty regionalne ze Słomianej, pow. stalowowolski, wpisane na listę produktów tradycyjnych województwa podkarpackiego.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Na śniadanie był biały barszcz / Zdzisław Surowaniec // Echo Dnia Podkarpackie. - 2017, nr 84, s. 9.
Wielkanocne śniadanie - impreza zorganizowana przez Stowarzyszenie "W dolinie Sanu" Sudolanie z Sudołów w Domu Ludowym w Słomianej, pow. stalowowolski.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej