Forma i typ
Artykuły
(14)
Książki
(1)
Autor
Karaś, Konrad
(2)
Sobol, Urszula
(2)
(aj)
(1)
(oh)
(1)
Augustyn, Patrycja
(1)
Bąk, Zofia. Charakterystyka iliościowo-jakościowa mleka skupowanego przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Sanoku
(1)
Fiołek, Czesław. Technologia produkcji wyrobów wędliniarskich w Zakładzie Masarsko-Wędliniarskim Stanisława Fiołka w Godowej
(1)
Jędruch, Elżbieta. Analiza wielkości produkcji i sprzedaży przetworów owocowo-warzywnych w latach 2004-2009 w Zakładach Przemysłu Owocowo-Warzywnego "Pektowin" Spółka Akcyjna w Jaśle
(1)
KIlar, Janusz. Technologia produkcji wyrobów wędliniarskich z Zakładzie Masarsko-Wędliniarskim Stanisława Fiołka w Godowej
(1)
Kawa, Bernarda. Strategia produktu na przykładzie Cukierniczej Spółdzielni "Roksana" w Strzyżowie
(1)
Kilar, Janusz. Systemy zarządzania jakością w zakładach przetwórstwa mięsnego na przykładzie eksportowej rzeźni królików w Rymanowie
(1)
Kilar, Janusz. Zakład Mięsny "Jasiołka" - producent wędliniarskich produktów tradycyjnych z dukielszczyzny
(1)
Krochmal-Marczak, Barbara. Strategia produktu na przykładzie Cukierniczej Spółdzielni "Roksana" w Strzyżowie
(1)
Krzywonos, Marek. Charakterystyka ilościowo-jakościowa mleka skupowanego przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Sanoku
(1)
Lenik, Piotr. Przegląd podkarpackich marek produktów w kontekście możliwości ich wykorzystania do wzmacniania wizerunku regionu
(1)
Mazur, Anna
(1)
Paczkowska, Agnieszka. Zakład Mięsny "Jasiołka" - producent wędliniarskich produktów tradycyjnych z dukielszczyzny.Józef
(1)
Siwak, Stanisław
(1)
Tokarska, Maria. Analiza wielkości produkcji i sprzedaży przetworów owocowo-warzywnych w latach 2004-2009 w Zakładach Przetwórstwa Owowocowo-Warzywnego "Pektowin" Spółka Akcyjna w Jaśle
(1)
Zimmermann-Szubra, Wioletta
(1)
ac
(1)
kris
(1)
rtm
(1)
zw
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(6)
2010 - 2019
(8)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(15)
Kraj wydania
Polska
(15)
Język
polski
(15)
Temat
Masarstwo
(15)
Kiełbasa
(5)
L&B Food Company Podkarpacka Wytwórnia Wędlin Tradycyjnych (Kolbuszowa Dolna)
(2)
Nasze Dobre Podkarpackie
(2)
Bawoł SC (Markowa)
(1)
Ciak Zaklad Mięsny Wyroby Tradycyjne Mariusz Ciak Nowy Kamień
(1)
Ciak, Mariusz
(1)
Cukiernicza Spółdzielnia "Roksana" (Strzyżów)
(1)
Firma Handlowa "Alta" (Brzozów)
(1)
Fołta, Jan
(1)
Marketing terytorialny
(1)
Masarnia Osip (Wierzawice)
(1)
Normy
(1)
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska (Sanok)
(1)
Pelc, Marek
(1)
Produkt regionalny
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Targi i wystawy
(1)
Wyroby Swojskie Marek Pelc Markowa
(1)
Zakład Mięsny "Jasiołka" (Dukla)
(1)
Zakład Uboju i Przerobu Mięsa Jan Fołta Markowa
(1)
Zakłady Przemysłu Owocowo-Warzywnego "Pektowin" (Jasło)
(1)
Zarządzanie jakością
(1)
Znak towarowy
(1)
Żywność ekologiczna
(1)
Temat: czas
2001-
(7)
2001-0
(5)
Temat: miejsce
Dukla (woj. podkarpackie ; pow. Krosno)
(2)
Markowa (woj. podkarpackie, pow. łańcucki, gm. Markowa)
(2)
Radomyśl Wielki (woj. podkarpackie ; pow. Mielec)
(2)
Brzozów (woj. podkarpackie)
(1)
Dukla (woj. podkarpackie, pow. krośnieński, gm. Dukla)
(1)
Dulcza Wielka (woj. podkarpackie, pow. mielecki, gm. Radomyśl Wielki)
(1)
Godowa (woj. podkarpackie, pow. strzyżowski, gm. Strzyżów)
(1)
Jasło (woj. podkarpackie)
(1)
Kolbuszowa Dolna (woj. podkarpackie, pow. kolbuszowski, gm. Kolbuszowa)
(1)
Markowa (woj. podkarpackie ; pow. Łańcut)
(1)
Mszana (woj. podkarpackie ; pow. Krosno)
(1)
Narol (woj. podkarpackie ; pow. Lubaczów)
(1)
Nowy Kamień (woj. podkarpackie, pow. rzeszowski, gm. Kamień)
(1)
Radomyśl Wielki (woj. podkarpackie ; pow. Mielec ; okręg)
(1)
Rymanów (woj. podkarpackie, pow. krośnieński, gm. Rymanów)
(1)
Sanok (woj. podkarpackie)
(1)
Strzyżów (woj. podkarpackie)
(1)
Wierzawice (woj. podkarpackie, pow. leżajski, gm. Leżajsk)
(1)
Województwo podkarpackie (1999- )
(1)
Gatunek
Artykuł z czasopisma regionalnego i lokalnego
(14)
Artykuł z gazety
(7)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(7)
15 wyników Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Najdłuższa kaszanka jest w Radomyślu / zw // Korso. - 2014, nr 29, s. 15.
Rekord Giunnessa pobity w Radomyślu Wielkim, pow. mielecki podczas Podkarpackiego Dnia Wędliniarza.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Powrót wędliniarzy na rynek / kris // Korso. - 2010, nr 26, s. 18.
Przetwórstwo mięsne i historia Dni Wędliniarza w gminie Radomyśl Wielki, pow. mielecki.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Walka o wędzonki trwa / Wioletta Zimmermann-Szubra // Nowe Podkarpacie. - 2014, nr 7, s. 8.
Stanowisko europosłów i przedstawicieli branży wędliniarskiej m. in. z Dukli w sprawie nowych norm unijnych.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej