Forma i typ
Artykuły
(3)
Książki
(1)
Autor
Bąk, Zofia. Charakterystyka iliościowo-jakościowa mleka skupowanego przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Sanoku
(1)
Fiołek, Czesław. Technologia produkcji wyrobów wędliniarskich w Zakładzie Masarsko-Wędliniarskim Stanisława Fiołka w Godowej
(1)
Jędruch, Elżbieta. Analiza wielkości produkcji i sprzedaży przetworów owocowo-warzywnych w latach 2004-2009 w Zakładach Przemysłu Owocowo-Warzywnego "Pektowin" Spółka Akcyjna w Jaśle
(1)
KIlar, Janusz. Technologia produkcji wyrobów wędliniarskich z Zakładzie Masarsko-Wędliniarskim Stanisława Fiołka w Godowej
(1)
Kawa, Bernarda. Strategia produktu na przykładzie Cukierniczej Spółdzielni "Roksana" w Strzyżowie
(1)
Kilar, Janusz. Systemy zarządzania jakością w zakładach przetwórstwa mięsnego na przykładzie eksportowej rzeźni królików w Rymanowie
(1)
Kilar, Janusz. Zakład Mięsny "Jasiołka" - producent wędliniarskich produktów tradycyjnych z dukielszczyzny
(1)
Krochmal-Marczak, Barbara. Strategia produktu na przykładzie Cukierniczej Spółdzielni "Roksana" w Strzyżowie
(1)
Krowicki, Kamil
(1)
Krzywonos, Marek. Charakterystyka ilościowo-jakościowa mleka skupowanego przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Sanoku
(1)
Lenik, Piotr. Przegląd podkarpackich marek produktów w kontekście możliwości ich wykorzystania do wzmacniania wizerunku regionu
(1)
Lonczak, Józef
(1)
Paczkowska, Agnieszka. Zakład Mięsny "Jasiołka" - producent wędliniarskich produktów tradycyjnych z dukielszczyzny.Józef
(1)
Tokarska, Maria. Analiza wielkości produkcji i sprzedaży przetworów owocowo-warzywnych w latach 2004-2009 w Zakładach Przetwórstwa Owowocowo-Warzywnego "Pektowin" Spółka Akcyjna w Jaśle
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
2010 - 2019
(3)
Okres powstania dzieła
2001-
(4)
Kraj wydania
Polska
(4)
Język
polski
(4)
Temat
Zakład Mięsny "Jasiołka" (Dukla)
(4)
Marketing terytorialny
(2)
Przemysł mięsny
(2)
Cukiernicza Spółdzielnia "Roksana" (Strzyżów)
(1)
Masarstwo
(1)
Nagrody gospodarcze
(1)
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska (Sanok)
(1)
Produkcja
(1)
Przemysł rolno-spożywczy
(1)
Wędliny
(1)
Zakłady Przemysłu Owocowo-Warzywnego "Pektowin" (Jasło)
(1)
Zarządzanie jakością
(1)
Znak towarowy
(1)
Temat: czas
2001-
(3)
2001-0
(1)
Temat: miejsce
Dukla (woj. podkarpackie, pow. krośnieński, gm. Dukla)
(3)
Województwo podkarpackie (1999- )
(2)
Chorwacja
(1)
Dukla (woj. podkarpackie ; pow. Krosno)
(1)
Godowa (woj. podkarpackie, pow. strzyżowski, gm. Strzyżów)
(1)
Jasło (woj. podkarpackie)
(1)
Rymanów (woj. podkarpackie, pow. krośnieński, gm. Rymanów)
(1)
Sanok (woj. podkarpackie)
(1)
Strzyżów (woj. podkarpackie)
(1)
Gatunek
Artykuł z czasopisma regionalnego i lokalnego
(3)
Artykuł z gazety
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(2)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(1)
4 wyniki Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Innowacyjna technologia produkcji wyrobów mięsnych z wykorzystaniem bakterii w Zakładach Mięsnych Jasiołka w Dukli, pow. krośnieński.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Udział Zakładów Mięsnych "Jasiołka" z Dukli i delegacji samorządu województwa podkarpackiego w obchodach Dni Zadarskich w Chorwacji.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej