Forma i typ
Artykuły
(13)
Publikacje naukowe
(1)
Autor
Lonczak, Józef
(2)
Sobol, Urszula
(2)
US
(2)
(ad)
(1)
Banaś, Joanna (chemik)
(1)
Grajcar, Janusz
(1)
Maciejaszek, Ireneusz
(1)
Puchyr, Katarzyna (technolog żywności)
(1)
Surówka, Krzysztof (1955- )
(1)
Witek, Magdalena (technolog żywności)
(1)
so
(1)
tra
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(6)
2010 - 2019
(7)
Okres powstania dzieła
2001-
(13)
Kraj wydania
Polska
(13)
Język
polski
(13)
Temat
Mrożonki
(13)
Mateo (Dębica)
(11)
Produkcja
(5)
Przemysł rolno-spożywczy
(4)
Chłodnie
(1)
Darco (Dębica)
(1)
Hortino (Leżajsk)
(1)
Jakość żywności
(1)
Lider Regionu (nagroda)
(1)
Magazynowanie
(1)
Nagrody gospodarcze
(1)
Ogrzewanie
(1)
Olimp Laboratories (Nagawczyna)
(1)
Podkarpacka Nagroda Gospodarcza
(1)
Przemysł
(1)
Przemysł farmaceutyczny
(1)
Temperatura powietrza
(1)
Wentylacja
(1)
Zupy
(1)
Żywność wygodna
(1)
Temat: czas
2001-
(9)
2001-0
(4)
Temat: miejsce
Dębica (woj. podkarpackie)
(11)
Leżajsk (woj. podkarpackie)
(1)
Nagawczyna (woj. podkarpackie ; pow. Dębica)
(1)
Województwo podkarpackie (1999- )
(1)
Gatunek
Artykuł z czasopisma regionalnego i lokalnego
(11)
Artykuł z gazety
(7)
Artykuł naukowy
(1)
Artykuł z czasopisma ekonomicznego
(1)
Artykuł z pracy zbiorowej
(1)
Raport z badań
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(9)
Medycyna i zdrowie
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
13 wyników Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Producent gotowych dań mrożonych P.H.U. Mateo z Dębicy.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Konsumenci cenią produkty Mateo / Józef Lonczak // Nowiny. - 2022, nr 120, dod. Liderzy Regionu, s. V.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Mateo" w Dębicy, producent dań gotowych.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Kluski z boczniakami i kaszą gryczaną z firmy P.H.U. Mateo / Ula Sobol // Nowiny. - 2020, nr 226, dod. Nasze Dobre Podkarpackie, s. 3.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Mateo" z Dębicy.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Produkty Mateo - z tradycją i smakiem / US // Nowiny. - 2019, nr 61, dod. Liderzy Regionu, s. 9.
Firma P.H.U. Mateo, producent i eksportrer gotowych dań mrożonych z Dębicy.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Zupa grochowa z boczkiem POLTINO. Pyszna, pożywna i rozgrzewająca potrawa // Nowiny. - 2021, nr 210, dod. Nasze Dobre Podkarpackie 2021, s. 4.
Firma Hortino ZPOW Leżajsk Sp. z o.o.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Pierogi bezglutenowe - hit firmy Mateo // Nowiny. - 2020, nr 60, dod. Liderzy Regionu, s. 8.
Dotyczy firmy P.H.U. Mateo z Dębicy produkującej mrożonki i dania gotowe.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Temperatura jako podstawowy parametr decydujący o trwałości żywności / Krzysztof Surówka, Ireneusz Maciejaszek, Katarzyna Puchyr, Joanna Banaś, Magdalena Witek. W: Bezpieczeństwo żywności i żywienia : wybrane zagadnienia = Food and nutrition safety : selected problems : praca zbiorowa. Cz. 1. - Przemyśl : Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, 2017. - S. 78-92.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej