Forma i typ
Artykuły
(3)
Publikacje naukowe
(1)
Autor
Banaś, Joanna (chemik)
(1)
Maciejaszek, Ireneusz
(1)
Puchyr, Katarzyna (technolog żywności)
(1)
Surówka, Krzysztof (1955- )
(1)
Witek, Magdalena (technolog żywności)
(1)
Zawora, Tadeusz
(1)
Ziernicka-Wojtaszek, Agnieszka
(1)
paba
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Temperatura powietrza
(3)
Chłodnie
(1)
Jakość żywności
(1)
Magazynowanie
(1)
Mrożonki
(1)
Opady
(1)
Powietrze
(1)
Rośliny uprawne
(1)
Smog
(1)
Starostwo Powiatowe (Ustrzyki Dolne)
(1)
Zanieczyszczenie powietrza
(1)
Temat: czas
2001-
(2)
Temat: miejsce
Podkarpackie, województwo
(1)
Ustrzyki Dolne (woj. podkarpackie)
(1)
Województwo podkarpackie (1999- )
(1)
Gatunek
Artykuł naukowy
(1)
Artykuł z czasopisma geograficznego
(1)
Artykuł z czasopisma naukowego
(1)
Artykuł z czasopisma regionalnego i lokalnego
(1)
Artykuł z czasopisma rolniczego
(1)
Artykuł z pracy zbiorowej
(1)
Raport z badań
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Ochrona środowiska
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
3 wyniki Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Temperatura jako podstawowy parametr decydujący o trwałości żywności / Krzysztof Surówka, Ireneusz Maciejaszek, Katarzyna Puchyr, Joanna Banaś, Magdalena Witek. W: Bezpieczeństwo żywności i żywienia : wybrane zagadnienia = Food and nutrition safety : selected problems : praca zbiorowa. Cz. 1. - Przemyśl : Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, 2017. - S. 78-92.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej